Menu

Frank van Delft

Dit jaar rijd ik de tocht wederom op mijn oude Gazelle Primeur, inmiddels 35 jaar oud. De 125 kilometer fietsen is te doen, maar op dit barrel wordt het toch nog een uitdaging :-). De fiets en ik zijn even oud, dus mooi om samen deze tocht te volbrengen én er een mooi bedrag mee op te halen. We fietsen voor een bijzondere stichting, die al langere tijd enorm goed werk doen door kinderen jongeren een betere toekomst bieden door hen te helpen met onderwijs. Help jij mee?

Doneer voor Frank!


[PROJECT] Scholing voor door HIV-geraakte tieners in Thailand

Jan-Peter Kelder woont sinds 2013 samen met zijn vrouw Natasja en hun twee kinderen in Bangkok, Thailand. Zij werken voor de organisatie Siam-Care. Zij zetten zich in voor kinderen en gezinnen die geraakt zijn door Hiv-Aids. Ze helpen kinderen naar school te kunnen gaan en ondersteunen kwetsbare gezinnen op medisch, financieel en geestelijk gebied. Eén van hun pijlers is de begeleiding van studenten, zowel praktisch als financieel. De organisatie staat, door het wegvallen van een grote donateur, echter voor de grote uitdaging om de kinderen, die zij de afgelopen jaren hebben ondersteund, hun studie te kunnen laten continueren. Met de FietsSponsorTocht willen we dit alsnog mogelijk maken. De ondersteuning van één tiener kost ca. € 400 per jaar. Onze doelstelling is om veertig tieners het komende schooljaar te kunnen ondersteunen. Sommigen van hen zitten in hun laatste jaar, zo kunnen we hen in staat stellen om hun studie af te ronden. Voor de studenten die na komend studiejaar nog verder studeren, gaat Siam Care op zoek naar vervangende permanente donateurs.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP