Menu

Martin Noort

Beste lezer,

Al een paar jaar volg ik het werk van Hands & Feet. Prachtig, hoe op een relatief eenvoudige manier maandelijks een mooi bedrag bijeenkomt, om mensen die het zo hard nodig hebben, te ondersteunen!

Dit jaar doe ik zelf mee met de fietssponsortocht. Ik ben gek op sporten en vind het een leuke uitdaging, 125km op een stadsfiets af te leggen, met een gezellige groep mensen. Maar bovenal ben ik erg aangesproken door het doel van dit jaar!

Daarom zou ik het geweldig vinden, als u mij wilt sponsoren!

Doneer voor Martin!


[PROJECT] Scholing voor door HIV-geraakte tieners in Thailand

Jan-Peter Kelder woont sinds 2013 samen met zijn vrouw Natasja en hun twee kinderen in Bangkok, Thailand. Zij werken voor de organisatie Siam-Care. Zij zetten zich in voor kinderen en gezinnen die geraakt zijn door Hiv-Aids. Ze helpen kinderen naar school te kunnen gaan en ondersteunen kwetsbare gezinnen op medisch, financieel en geestelijk gebied. Eén van hun pijlers is de begeleiding van studenten, zowel praktisch als financieel. De organisatie staat, door het wegvallen van een grote donateur, echter voor de grote uitdaging om de kinderen, die zij de afgelopen jaren hebben ondersteund, hun studie te kunnen laten continueren. Met de FietsSponsorTocht willen we dit alsnog mogelijk maken. De ondersteuning van één tiener kost ca. € 400 per jaar. Onze doelstelling is om veertig tieners het komende schooljaar te kunnen ondersteunen. Sommigen van hen zitten in hun laatste jaar, zo kunnen we hen in staat stellen om hun studie af te ronden. Voor de studenten die na komend studiejaar nog verder studeren, gaat Siam Care op zoek naar vervangende permanente donateurs.

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP