Menu

Robbert Varkevisser

Beste lezer,

Hands & Feet draag ik al jaren een warm hart toe. Door middel van concrete projectdoelen, die voor iedereen herkenbaar zijn, proberen zij werkelijk een verschil te maken voor mensen.

Zo ook de FietsSponsorTocht; van Rijnsburg fietsen naar de Rotterdam en dan weer terug naar Valkenburg (ZH). Circa 125 kilometer fietsen om zo geld op te halen voor tieners in Thailand wiens leven op enige manier geraakt is door Hiv. Super om weer mee te kunnen fietsen!

We hebben het zo goed in Nederland. Eigenlijk zouden deze tieners daar toch ook van mee mogen profiteren? Wilt u mij daarom sponsoren voor dit prachtige doel?

Doneer voor Robbert!


[PROJECT] Scholing voor door HIV-geraakte tieners in Thailand

Jan-Peter Kelder woont sinds 2013 samen met zijn vrouw Natasja en hun twee kinderen in Bangkok, Thailand. Zij werken voor de organisatie Siam-Care. Zij zetten zich in voor kinderen en gezinnen die geraakt zijn door Hiv-Aids. Ze helpen kinderen naar school te kunnen gaan en ondersteunen kwetsbare gezinnen op medisch, financieel en geestelijk gebied. Eén van hun pijlers is de begeleiding van studenten, zowel praktisch als financieel. De organisatie staat, door het wegvallen van een grote donateur, echter voor de grote uitdaging om de kinderen, die zij de afgelopen jaren hebben ondersteund, hun studie te kunnen laten continueren. Met de FietsSponsorTocht willen we dit alsnog mogelijk maken. De ondersteuning van één tiener kost ca. € 400 per jaar. Onze doelstelling is om veertig tieners het komende schooljaar te kunnen ondersteunen. Sommigen van hen zitten in hun laatste jaar, zo kunnen we hen in staat stellen om hun studie af te ronden. Voor de studenten die na komend studiejaar nog verder studeren, gaat Siam Care op zoek naar vervangende permanente donateurs.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP