Menu

Jasper van der Meij

Hallo allemaal,

Vorig jaar was ik nog sponsor van mijn zwager Frank (zie een paar foto’s verder), maar nu wil ik mijzelf inzetten voor dit mooie doel van Hands & Feet en geld ophalen voor Siam Care. Ik kon vroeger zonder problemen naar school gaan, maar niet voor iedereen is dat de normaalste zaak van de wereld. Dat moet veranderen en daarom fiets ik mee. Ik ga er dan ook vanuit dat wij een mooi bedrag bij elkaar gaan fietsen om zo kinderen in Thailand een mooie toekomst te bieden.

Help jij ons mee?

Doneer voor Jasper!


[PROJECT] Scholing voor door HIV-geraakte tieners in Thailand

Jan-Peter Kelder woont sinds 2013 samen met zijn vrouw Natasja en hun twee kinderen in Bangkok, Thailand. Zij werken voor de organisatie Siam-Care. Zij zetten zich in voor kinderen en gezinnen die geraakt zijn door Hiv-Aids. Ze helpen kinderen naar school te kunnen gaan en ondersteunen kwetsbare gezinnen op medisch, financieel en geestelijk gebied. Eén van hun pijlers is de begeleiding van studenten, zowel praktisch als financieel. De organisatie staat, door het wegvallen van een grote donateur, echter voor de grote uitdaging om de kinderen, die zij de afgelopen jaren hebben ondersteund, hun studie te kunnen laten continueren. Met de FietsSponsorTocht willen we dit alsnog mogelijk maken. De ondersteuning van één tiener kost ca. € 400 per jaar. Onze doelstelling is om veertig tieners het komende schooljaar te kunnen ondersteunen. Sommigen van hen zitten in hun laatste jaar, zo kunnen we hen in staat stellen om hun studie af te ronden. Voor de studenten die na komend studiejaar nog verder studeren, gaat Siam Care op zoek naar vervangende permanente donateurs.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP