Menu

Hannah van der Valk

Hallo allemaal!

Mijn naam is Hannah van der Valk en ik ben zeer verheugd om dit jaar voor het eerst mee te fietsen met de fietssponsertocht van Hands & Feet. Een dag keihard bikkelen (in mijn geval) voor een doel wat mij zeer aanspreekt, namelijk: hulp voor alleenreizende minderjarige vluchtelingen in Kamp Moria op Lesbos. 
Een aantal jaren geleden las ik ergens het volgende: “Het is niet jouw land of mijn land, het is onze planeet..” Die zin heeft mij niet meer losgelaten. God heeft ons deze aarde gegeven om er goed voor te zorgen. Voor de aarde, maar zeker ook voor onze naaste en dat gaat elke grens over. Meerdere verhalen van kinderen die ik gesproken heb op het AZC in Katwijk over hun reis naar Nederland waren zo schrijnend. Dan te bedenken dat dagelijks nog zoveel (teveel) kinderen in deze noodtoestand zitten, dat motiveert mij enorm om mij hier voor in te zetten.
Help jij mee om deze kinderen een betere en veilige toekomst te geven?

Groet,
Hannah

Doneer voor Hannah!


Help de vluchtelingen uit Kamp Moria, Lesbos

De Nederlandse Tirza werkt voor de stichting Better Days op het Griekse eiland Lesbos. Met haar team zette zij zich tot voor kort in voor minderjarigen, die zonder vader of moeder op de vlucht zijn. Dit ging vlak voor de brand om zo’n 600 jongens en meisjes, die daardoor in miserabele en gevaarlijke omstandigheden verkeerden. Door de brand is de situatie sterk veranderd. In de updates houden we je op de hoogte.

UPDATE: Ontwikkelingen Kamp Moria na branden (klik hier)

Met de FietsSponsorTocht wil Hands & Feet € 40.000 (bijgesteld) bijeenbrengen. Hands & Feet wilde de noodzakelijke hulp aan de minderjarige vluchtelingen helpen te financieren. Door de brand is de situatie echter totaal veranderd. We willen Tirza steunen, juist nu de situatie verergerd is en er veel onzekerheid is door de branden. Samen blijven we de situatie monitoren om de beschikbare middelen op een juiste manier in te zetten. Lees verder… 

 

Wat kun jij doen?
Voor € 25 ondersteun jij een vluchteling. Ook kun je meehelpen door zelf mee te fietsen en je zo actief in te zetten voor de vluchtelingen op Lesbos. Sponsoren kan via de persoonlijke sponsorpagina’s hieronder (klik op één van de deelnemers) of eventueel contant bij één van de fietsers.

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP