Menu

Joost Mens

Beste lezer! 

Hoe triest is het dat we in Europa, waar we zoveel ‘rijkdom’ hebben en zo hoog op geven over mensenrechten, we niet in staat zijn een menswaardige opvang aan de grenzen van ons continent te organiseren. Als je dan ziet dat er kinderen, velen alleenreizend in nood zijn, waar geen zicht op is, waar niemand over waakt, het gevaar loert van misbruik en mensenhandel, dan vind ik het een logische stap om hen die op eigen titel daar werken, een hart onder de riem te steken en gezamenlijk voor in actie te komen. Dat vind ik altij een mooi streven, samen in actie komen en vervolgens genieten van mooie gesprekken tijdens het fietsen. Ik geloof in een concept waarbij wel elkaar stimuleren en motiveren; Ik geloof in God en Hij inspireert mij ‘om te zien naar onze naaste’, in dit geval de kinderen uit Kamp Moria. Help jij mee om samen een mooi bedrag voor de toekomst van deze kinderen bijeen te fietsen? 

Doneer voor Joost!


Help de vluchtelingen uit Kamp Moria, Lesbos

De Nederlandse Tirza werkt voor de stichting Better Days op het Griekse eiland Lesbos. Met haar team zette zij zich tot voor kort in voor minderjarigen, die zonder vader of moeder op de vlucht zijn. Dit ging vlak voor de brand om zo’n 600 jongens en meisjes, die daardoor in miserabele en gevaarlijke omstandigheden verkeerden. Door de brand is de situatie sterk veranderd. In de updates houden we je op de hoogte.

UPDATE: Ontwikkelingen Kamp Moria na branden (klik hier)

Met de FietsSponsorTocht wil Hands & Feet € 40.000 (bijgesteld) bijeenbrengen. Hands & Feet wilde de noodzakelijke hulp aan de minderjarige vluchtelingen helpen te financieren. Door de brand is de situatie echter totaal veranderd. We willen Tirza steunen, juist nu de situatie verergerd is en er veel onzekerheid is door de branden. Samen blijven we de situatie monitoren om de beschikbare middelen op een juiste manier in te zetten. Lees verder… 

 

Wat kun jij doen?
Voor € 25 ondersteun jij een vluchteling. Ook kun je meehelpen door zelf mee te fietsen en je zo actief in te zetten voor de vluchtelingen op Lesbos. Sponsoren kan via de persoonlijke sponsorpagina’s hieronder (klik op één van de deelnemers) of eventueel contant bij één van de fietsers.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP