Menu

Jan & Marian de Koning

Hallo allemaal,

Waarom wij meefietsen? Natuurlijk om dit project te steunen……. Daarnaast dragen wij de Stichting Hands & Feet een warm hart toe. Joost, Frank en Mark, al jaren de steunpilaren van deze Stichting, geven praktische invulling aan de uitspraak van Jezus “Jullie zijn het zout van de aarde” (Mat. 5:13). Dat kunnen wij alleen maar bewonderen.

Groet, Jan & Marian 

Doneer voor Jan & Marian!


Help vluchtelingen bij Kamp Moria, Lesbos

De Nederlandse Tirza werkt voor de stichting Better Days op het Griekse eiland Lesbos. Met haar team zette zij zich tot voor kort in voor minderjarigen, die zonder vader of moeder op de vlucht zijn. Dit ging vlak voor de brand om zo’n 600 jongens en meisjes, die daardoor in miserabele en gevaarlijke omstandigheden verkeerden. Door de brand is de situatie sterk veranderd. In de updates houden we je op de hoogte.

UPDATE: Ontwikkelingen Kamp Moria na branden (klik hier)

Met de FietsSponsorTocht wil Hands & Feet € 40.000 (bijgesteld) bijeenbrengen. Hands & Feet wilde de noodzakelijke hulp aan de minderjarige vluchtelingen helpen te financieren. Door de brand is de situatie echter totaal veranderd. We willen Tirza steunen, juist nu de situatie verergerd is en er veel onzekerheid is door de branden. Samen blijven we de situatie monitoren om de beschikbare middelen op een juiste manier in te zetten. Lees verder… 

 

Wat kun jij doen?
Voor € 25 ondersteun jij een vluchteling. Ook kun je meehelpen door zelf mee te fietsen en je zo actief in te zetten voor de vluchtelingen op Lesbos. Sponsoren kan via de persoonlijke sponsorpagina’s hieronder (klik op één van de deelnemers) of eventueel contant bij één van de fietsers.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


2 Comments
  1. A.J. de Koning 4 juli 2019 at 17:06

    Donatie gestort. Succes zaterdag met de fietstocht!

  2. Peter en Elly 24 september 2020 at 12:49

    Wat ontzettend mooi dat jullie handen en voeten willen geven om vluchtelingen op Lesbos te steunen door middel van de fietstocht! We hebben zojuist een bijdrage gestort. In gedachten zaterdag bij jullie!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP