Menu

Kees van Delft

Beste lezer!

Het zal je kind maar zijn! Onderweg naar Europa, vrijwillig of op de vlucht, maar dan met ellende na ellende te worden geconfronteerd. Mensenhandel, verdronken familieleden, geweld en voortdurende onzekerheid; een onvoorstelbare situatie voor mij maar helaas realiteit voor veel minderjarige, alleenreizende vluchtelingen.

Gelukkig zijn er mensen en organisaties die om hen geven, zoals de stichting Better Days. Nu het opvangkamp Moria door brand is verwoest, heeft Better Days elke euro keihard nodig om de ergste nood te verhelpen en de mensen en kinderen bij te staan.

Ik stap 26 september graag op de fiets voor Better Days. Help jij mij mee een mooi bedrag bijeen te krijgen?

Groet, Kees

Doneer voor Kees!


Help de vluchtelingen uit Kamp Moria, Lesbos

De Nederlandse Tirza werkt voor de stichting Better Days op het Griekse eiland Lesbos. Met haar team zette zij zich tot voor kort in voor minderjarigen, die zonder vader of moeder op de vlucht zijn. Dit ging vlak voor de brand om zo’n 600 jongens en meisjes, die daardoor in miserabele en gevaarlijke omstandigheden verkeerden. Door de brand is de situatie sterk veranderd. In de updates houden we je op de hoogte.

UPDATE: Ontwikkelingen Kamp Moria na branden (klik hier)

Met de FietsSponsorTocht wil Hands & Feet € 40.000 (bijgesteld) bijeenbrengen. Hands & Feet wilde de noodzakelijke hulp aan de minderjarige vluchtelingen helpen te financieren. Door de brand is de situatie echter totaal veranderd. We willen Tirza steunen, juist nu de situatie verergerd is en er veel onzekerheid is door de branden. Samen blijven we de situatie monitoren om de beschikbare middelen op een juiste manier in te zetten. Lees verder… 

 

Wat kun jij doen?
Voor € 25 ondersteun jij een vluchteling. Ook kun je meehelpen door zelf mee te fietsen en je zo actief in te zetten voor de vluchtelingen op Lesbos. Sponsoren kan via de persoonlijke sponsorpagina’s hieronder (klik op één van de deelnemers) of eventueel contant bij één van de fietsers.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP