Menu

Erik Verhoeff

Beste lezer!

Ook dit jaar zet Stichting Hands & Feet zich weer in voor een mooi project met een fietssponsortocht. Zoals je op de foto wel kan zien geniet ik van mijn drie zoons! Voor hun toekomst zal ik mij altijd inzetten! Maar wie zet zich in voor minderjarige alleen reizende vluchtelingen? Dat raakt mijn hart! Wij zouden door de corona crisis bijna de vorige crisis vergeten, namelijk die van de vluchtelingen! Maar deze is nog zeer actueel! Daarom fiets ik graag mee om het gezamenlijke doel te bereiken, namelijk €40.000,- inzamelen. Om deze jongeren een tijdelijk onderdak en psychische hulp te bieden, om zo ook aan een toekomst te kunnen werken.

Help u/ jij mij mee met een donatie? Alvast bedankt namens de jongeren in het vluchtelingenkamp.

Groet, Erik

Doneer voor Erik!


Help de vluchtelingen uit Kamp Moria, Lesbos

De Nederlandse Tirza werkt voor de stichting Better Days op het Griekse eiland Lesbos. Met haar team zette zij zich tot voor kort in voor minderjarigen, die zonder vader of moeder op de vlucht zijn. Dit ging vlak voor de brand om zo’n 600 jongens en meisjes, die daardoor in miserabele en gevaarlijke omstandigheden verkeerden. Door de brand is de situatie sterk veranderd. In de updates houden we je op de hoogte.

UPDATE: Ontwikkelingen Kamp Moria na branden (klik hier)

Met de FietsSponsorTocht wil Hands & Feet € 40.000 (bijgesteld) bijeenbrengen. Hands & Feet wilde de noodzakelijke hulp aan de minderjarige vluchtelingen helpen te financieren. Door de brand is de situatie echter totaal veranderd. We willen Tirza steunen, juist nu de situatie verergerd is en er veel onzekerheid is door de branden. Samen blijven we de situatie monitoren om de beschikbare middelen op een juiste manier in te zetten. Lees verder… 

 

Wat kun jij doen?
Voor € 25 ondersteun jij een vluchteling. Ook kun je meehelpen door zelf mee te fietsen en je zo actief in te zetten voor de vluchtelingen op Lesbos. Sponsoren kan via de persoonlijke sponsorpagina’s hieronder (klik op één van de deelnemers) of eventueel contant bij één van de fietsers.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP