Menu

Stefan van der Plas

Mijn naam is Stefan van der Plas en fiets voor het eerst mee met hands en feet dit jaar.

Er zijn twee redenen voor mij om mee te fietsen met Hands & Feet.

Enerzijds om een klein beetje te kunnen bijdrage aan de wederopbouw en daarmee hoop van de broeders en zusters in Oekraïne. Anderzijds om mijzelf bewust te worden (en te blijven) van het feit dat het bijzonder is dat we hier in vrijheid kunnen leven met elkaar. Dat obstakels die ik hier in het vredige Nederland dagelijks voor mijzelf kan benoemen in het niet vallen bij de problemen en uitdagingen waar de Oekraïense bevolking nu elke dag mee te maken krijgt.

Het is belangrijk gul te geven en te blijven bidden!
Alvast bedankt.

Doneer voor Stefan!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP