Menu

Pieter van der Ende

Beste lezer,

De situatie op Lesbos is met geen pen te beschrijven. Wat een ellende! En onbegrijpelijk dat er door Europese en Nederlandse regeringsleiders zo wordt gecalculeerd. Verkeerde zuinigheid wat mij betreft! In elk geval ben ik dankbaar voor mensen als Tirza, die met de mensen van Better Days zich inzetten voor met name de minderjarigen, die daar zonder vader en moeder zijn. Deze stichting wil ik dan ook graag ondersteunen, maar daarbij vraag ik ook jullie hulp. Ik doe mee met de Fietssponsortocht 2020 van stichting Hands&Feet, op 26 september, met als doel in totaal 40.000(!) (bijgesteld doel, super!) euro bij elkaar te sparen. Ik hoop van harte dat je me daarvoor wil sponsoren. De fietstocht is op ‘dikke banden’ (dus gewone fietsen) en zal ongeveer 120 km zijn. Maar het gaat niet om een prestatie, het gaat om de aandacht die we hiermee voor de kinderen van kamp Moria vragen. Na de verschrikkelijke brand is overigens op het moment onduidelijk wat er met de kinderen gaat gebeuren. Laten we hopen en bidden dat de toekomst voor hen een stuk beter is!

Pieter van der Ende

Doneer voor Pieter!


Help de vluchtelingen uit Kamp Moria, Lesbos

De Nederlandse Tirza werkt voor de stichting Better Days op het Griekse eiland Lesbos. Met haar team zette zij zich tot voor kort in voor minderjarigen, die zonder vader of moeder op de vlucht zijn. Dit ging vlak voor de brand om zo’n 600 jongens en meisjes, die daardoor in miserabele en gevaarlijke omstandigheden verkeerden. Door de brand is de situatie sterk veranderd. In de updates houden we je op de hoogte.

UPDATE: Ontwikkelingen Kamp Moria na branden (klik hier)

Met de FietsSponsorTocht wil Hands & Feet € 40.000 (bijgesteld) bijeenbrengen. Hands & Feet wilde de noodzakelijke hulp aan de minderjarige vluchtelingen helpen te financieren. Door de brand is de situatie echter totaal veranderd. We willen Tirza steunen, juist nu de situatie verergerd is en er veel onzekerheid is door de branden. Samen blijven we de situatie monitoren om de beschikbare middelen op een juiste manier in te zetten. Lees verder… 

 

Wat kun jij doen?
Voor € 25 ondersteun jij een vluchteling. Ook kun je meehelpen door zelf mee te fietsen en je zo actief in te zetten voor de vluchtelingen op Lesbos. Sponsoren kan via de persoonlijke sponsorpagina’s hieronder (klik op één van de deelnemers) of eventueel contant bij één van de fietsers.

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


1 Comment
  1. Judith Begeer 11 september 2020 at 16:40

    Super! Zeker iets waar heel wat aandacht en geld voor nodig is. Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP