Menu

Joost Mens

Beste lezer! 

Voor de meesten van ons een (mooi) dak boven ons hoofd, een lekker bed en een mooie keuken de normaalste zaak van de wereld, maar helaas is dat op veel plekken anders. Het verhaal van Fineke Janssen inspireert mij en maakt dat de hulp die we op deze manier kunnen bieden heel erg concreet is. Korte lijntjes en buitengewoon gemotiveerde vrouw en haart team in Bolivia met een bijzonder geloof en vertrouwen in God, dat hun doen en laten vanuit de kern drijft. Daarnaast vind ik het een mooi streven, om samen in actie komen en vervolgens te genieten van mooie gesprekken tijdens het fietsen. Ik geloof in een concept waarbij wel elkaar stimuleren en motiveren; Ik geloof in God en Hij inspireert mij ‘om te zien naar onze naaste’, in dit geval de kinderen in Bolivia. Help jij mee om samen een mooi bedrag voor de toekomst van deze kinderen bijeen te fietsen? 

Doneer voor Joost!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP