Menu

Jan & Marian de Koning

Hallo allemaal,

Al ruim een jaar zien we vanuit Oekraïne oorlogsbeelden van geweld en vernietiging. Maar tegelijkertijd zien we ook de ongelooflijke energie en veerkracht van weerbare mensen die in het leger of buiten het leger zich inzetten voor recht, vrede en wederopbouw. Die wederopbouw wordt mede zichtbaar in dit project van de Irpin Bible Church waar we voor gaan fietsen. Voor dit doel willen we graag in de benen komenzonder elektrische trapondersteuning ; ). Daarnaast dragen we Stichting Hands & Feet een warm hart toe. De nauwe contacten die Joost, Frank en Mark hebben met mensen over de hele wereld maakt de stichting letterlijk tot handen en voeten van Christus. Het geld komt dan ook altijd goed terecht bij de mensen waarvoor het is bedoeld. Samen met deze stichting en jullie bijdrage kunnen we mede de handen en voeten vorm geven. Doe je mee? Alvast bedankt!

Jan & Marian de Koning

Doneer voor Jan & Marian!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP