Menu
Unsuccessful

30daysProject aug 2019: Melk voor 35 baby’s op Lesbos

102%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 2.865

  • 36 baby's één maand melk

  • Doelbedrag

    € 2.800,-

  • Doel

    35 baby's één maand melk

De vrijwilligers van Because We Carry maken dagelijks het verschil voor de 10.000 moeders, vaders en kinderen die gevlucht zijn voor oorlog en conflict. Zij verblijven tijdelijk op Campus ‘Kara Tepe’, op het Griekse eiland Lesbos.

De hitte in het kamp is intens. Een waterijsje kopen is geen optie, een koude douche of een glas koude limonade drinken evenmin. Veel van de baby’s krijgen borstvoeding, maar onder de moeilijke, stressvolle omstandigheden in het kamp geeft de borst vaak te weinig melk. Als bijvoeding krijgen zij flessen melk, maar die is nu ook op.

Om deze kwetsbare kleintjes te redden zoekt Because We Carry sponsors die hen helpen deze melk te kunnen kopen. Zo willen ze de eerste 3 maanden doorkomen, in de hoop dat grotere NGO’s het na die tijd oppakken.

Hands & Feet wil, samen met jou, geld bijeenbrengen voor minimaal één maand melk. Net als in Nederland is kant en klare babymelk duur. Alle 35 baby’s een maand voeden kost totaal 2.800 euro.

Zonder jouw steun gaan we dit niet redden, we hopen dat je mee wilt helpen d.m.v. een kleine of grote gift. Eén baby een week lang babymelk geven kost 20 euro, een hele maand 80 euro.

Hartelijke groet,

Joost | Mark | Frank

Over Stichting Because We Carry

Because We Carry (BWC) gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via BWC wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.

Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. Ze houden van daadkrachtige naastenliefde en hun motto is dan ook ‘niet lullen maar poetsen’. Meer info over deze stichting of zelf interesse om hier een week of langer heen te gaan? Bezoek hun website www.becausewecarry.nl

0 Comment
  TOP