Menu
Unsuccessful

30daysProject juli: Help een Voorhouts gezin uit de schulden

157%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 4.500

  • 315 dagen schuldenvrij

  • Doelbedrag

    € 2.500,-

  • Doel

    200 dagen eerder uit de schulden

In Voorhout woont sinds begin vorig jaar een gezin dat is gevlucht uit Eritrea. Intussen werken beide ouders parttime en proberen zij zo goed en kwaad als het gaat mee te komen in de Nederlandse maatschappij. Vorig jaar augustus veroorzaakte de vader van het gezin een auto-ongeluk, waarbij hij voor € 9.000 schade veroorzaakte toen hij zijn hoogzwangere vrouw in een noodtoestand naar het ziekenhuis bracht. Helaas was hij hier op dit moment niet voor verzekerd, waardoor hij het schadebedrag zelf moet terugbetalen aan de verzekeraar.

Zonder financiële buffer en met minimumloon zitten zij nu zwaar in de problemen, met alle zorgen van dien. Gelukkig begeleidt SchuldHulpMaatje het gezin en helpt hen hun financiële situatie weer op orde krijgen. Hands & Feet heeft aangeboden het gezin te helpen door de kop van de schuld af te lossen, zodat er rust en overzicht komt en zij uit de vicieuze cirkel komen.

Het gezin heeft zelf al iets afgelost en ook lokale kerken doen mee. De huidige schuld is nu nog € 7.000. Hands & Feet wil hen een duwtje in de rug geven en heeft als doel minimaal € 2.500 bijeen te brengen om de kop van de schuld af te krijgen. Elke € 12,50 die we ontvangen helpt hen één dag minder in schulden en zorgen te leven. Help je ook mee?

Hartelijke groet,
Joost | Mark | Frank

Over SchuldHulpMaatje
SchuldHulpMaatje helpt mensen met (dreigende) schulden en probeert hen vroegtijdig te bereiken en biedt hulp met getrainde vrijwilligers. Zij geven op deskundige en persoonlijke wijze hulp richting een schuldenvrij leven. SchuldHulpMaatje werkt samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en kerken vanuit de visie Samen lukt ‘t…

Kent u mensen met (dreigende) schulden of zou u zelf misschien SchuldHulpMaatje willen worden? Meer informatie vind je op www.schuldhulpmaatje.nl

0 Comment
  TOP