Menu
Successful

Geloof, hoop en liefde voor gevangenen in Indonesië

100%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 2.500

  • 500 Boeken

  • Doelbedrag

    € 2.500

  • Doel

    500 Boeken

Wilfred Kols is oprichter van Mission Prison. Zij richten zich in hun bediening op gevangenen in Indonesië. De afgelopen vijf keer dat ze op missie zijn geweest naar de gevangenissen in Indonesië hebben ze veel mogen ervaren. Wilfred vertelt: “We hebben gezien hoe God op een bijzondere manier heeft bewogen tot de gebroken levens van de gevangenen. We mochten daarin vertellen over mijn verandering, hoe God mij een nieuw perspectief, doel, hoop, geloof en toekomst heeft gegeven.”

Boek ‘Stem van Duisternis, Stem van Licht’
Zijn verhaal heeft Wilfried opgetekend in het boek ‘Stem van Duisternis, Stem van Licht’. Deze wordt in Nederland veel gelezen, ook in de gevangenis. Wilfred vertelt: “Vaak krijg ik positieve reacties dat mijn verhaal, waarin Jezus mij heeft gered uit de duisternis en heeft geplaatst in het licht, hoop heeft gegeven, ook aan hen in de gevangenissen. Tijdens mijn laatste missie op Maluku in Indonesië legde God in mijn hart: deel in veertien gevangenissen op deze eilanden aan 2000 gedetineerden het boek, zodat de hoop gelezen kan worden dat God nog steeds mensen kan veranderen voor een hoopvolle toekomst. En dat gaan we dan ook doen!”

Indonesische vertaling ‘Suara Kegelapan, Suara Terang’
Bijna drie jaar heeft Wilfred met zijn stichting gewerkt om zijn boek ‘Stem van Duisternis, Stem van Licht’ te vertalen naar het Indonesisch. Uren, dagen en vele gesprekken in de nacht vanwege het tijdsverschil met Ambon, online de details bespreken en vertalen. Maar dankzij de kracht van God hebben ze dit kunnen realiseren. Met trots vertellen ze dan ook mee dat het vertaalwerk eindelijk klaar is! Van 20 januari tot 02 februari 2024 gaat Wilfred met een aantal betrokkenen het boek getiteld ‘Suara Kegelapan, Suara Terang’ aan 2000 gevangenen uitdelen in veertien gevangenissen in Indonesië.

Als Hands & Feet willen we het werk van Wilfred en de betrokken medewerkers van Mission Prison van harte ondersteunen. Met €5 zorg je dat één gevangene zijn boek krijgt en mogelijk nog veel meer gevangenen zijn boek kunnen lezen als ze deze doorgeven. We willen proberen om 500 gevangen een boek te geven en daarmee een verhaal van geloof, hoop en liefde! Doe je mee?

 

Over Mission Prison:
Check de website van Mission Prison.

Visie:
Stichting Mission Prison biedt zorg en ondersteunende begeleiding aan (ex-) gedetineerden in Indonesië. Ons uitgangspunt hierin is de Bijbeltekst Lucas 4:18,19 (NBV): “De Geest van de Heer rust op Mij, want Hij heeft Mij gezalfd. Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft Hij Mij gezonden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan blinden het herstel van hun zicht, om onderdrukten hun vrijheid te geven, om een genadejaar van de Heer uit te roepen.”

Missie:
Onze missie is het brengen van Hoop en het delen van Bijbels en zorg aan de gevangenen in Indonesië. We bezoeken structureel verschillende gevangenissen op Maluku, Jakarta en Bali. In deze gevangenissen onderhouden we nauw contact en laten we hen kennismaken met de hoop en onvoorwaardelijke, levens veranderende liefde van Jezus Christus.

0 Comment
  TOP