Menu
Unsuccessful

Help arme Thaise kinderen sporten

46%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 1.858

  • 56 kinderen sporten

  • Doelbedrag

    €4.000,-

  • Doel

    120 kinderen sporten

De Thais/Nederlandse stichting Siam-Care deelt God’s liefde met kansarme jongeren en hun families. Zij dekken de onderwijskosten van meer dan 200 kinderen, helpen families aan werk/inkomen, en organiseren we regelmatig trainingen en counseling. Sinds kort heeft Siam een eigen terrein in de stad Mukdahan, in het oosten van Thailand. Met behulp van de Japanese ambassade heeft Siam-Care een opvanglocatie gebouwd voor 120 personen. Hier slapen soms families in nood die nergens anders terecht kunnen. Het gebouw dient ook als slaapplek tijdens vakantiekampen voor kinderen, jongeren en families.

De deelnemers van de kampen zijn kwetsbare families (geraakt door HIV) die nooit een dagje weg gaan, laat staan op vakantie. Daar hebben ze simpelweg het geld niet voor. Tijdens de kampen wordt hen een goede tijd gegeven en een soort ‘vakantiegevoel’, iets dat ze niet kennen. Siam-Care wil graag een sportveld bouwen zodat bezoekende jongeren kunnen voetballen, volleyballen en basketballen. Zo kunnen de kinderen en jongeren even ontsnappen aan hun armoedige situatie en even vergeten dat hun leven niet makkelijk is, onbezorgd kind zijn. Samen sport verbindt!

De aanleg van het sportveld is begroot op 4.000 euro. Hiermee kunnen zo’n 120 kinderen sporten.  Voor 33 euro kan een (kans)arm kind al sporten. Help jij ook mee?

0 Comment
  TOP