Menu
Successful

Kerstactie voor vrouwen in de prostitutie

159%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 8.763

  • 797 kado's

  • Doelbedrag

    € 5.500

  • Doel

    500 kerstkado's

Scharlaken Koord is een christelijke hulpverleningsorganisatie voor vrouwen (en soms mannen) in de prostitutie, slachtoffers van mensenhandel en voor meisjes die met loverboys te maken hebben. Een groot deel komt uit Zuid-Amerika of Oost Europa. Velen zorgen voor familie in hun thuisland of ze doen dit werk door dwang, chantage, schulden of verslaving.

Stoppen met prostitutie is vaak heel erg moeilijk. Scharlaken Koord legt jaarlijks honderden bezoekjes af en biedt begeleidingstrajecten aan met als doel uit de wereld van prostitutie te stappen.

Veel vrouwen geloven in God en Kerst is voor hen wel een feest, maar ze weten niet wat het is om onvoorwaardelijk geliefd te zijn. Veel van hen krijgen nooit iets ‘om niet’. Daarom willen we hen met Kerst een cadeau geven. Uit liefde, zoals God Zijn Zoon aan ons heeft gegeven. Het is een pakketje met verzorgingsproducten, een kaars en een kerstkaart.

Scharlaken Koord wil 500 cadeautjes geven a €11 per stuk, totale kosten € 5.500. Mochten we meer ophalen dan wordt dit besteed aan de inrichting van een nieuwe koffiebar, waar vrouwen kunnen ontspannen en terecht kunnen voor een praatje. Een grote wens is een goed en professioneel koffieapparaat, kosten incl. toebehoren €1.750. Mochten we nóg meer ophalen wordt alles wat er extra binnenkomt besteed aan de verdere inrichting van de nieuwe koffiebar.

Eén kerstpakket kost €11. Een klein bedrag met grote impact; je laat hen laat weten dat ze waardevol zijn! Help je ook mee?

Help jij ook mee? Elke gift – groot of klein- is welkom!

We wensen je alvast een gezegend kerstfeest.

Hartelijke groet,

Frank, Joost en Mark

0 Comment
  TOP