Menu
Unsuccessful

Kerstpakketten voor gevangenen in Indonesië

104%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 3.120

  • 250 pakketten

  • Doelbedrag

    € 3.000

  • Doel

    240 pakketten

Wilfred Kols zat ruim 4 jaar gevangen in een Nederlandse gevangenis en werd daar in zijn hart aangeraakt door de kracht van het Evangelie. Na zijn detentie voelde hij een sterke roeping om gevangen te ondersteunen. Hij wist immers als geen ander waar je als gevangene tegenaan loopt. Voor Gevangenzorg Nederland geeft hij jaarlijks vier á vijf keer per jaar seminars aan medewerkers en vrijwilligers. Hij bezoekt geregeld gevangenissen en vertelt gedetineerden over Gods onvoorwaardelijke liefde en genade.

In 2016 bezocht Wilfred de geboorteplek van zijn ouders in Indonesië. Samen met medewerkers van een lokale kerk bezocht hij er ook zes gevangenissen. Hij mocht zijn levensverhaal vol hoop vertellen aan de gedetineerden en na afloop deelde hij met zijn collega’s meer dan 400 kerstpakketten uit.

Het is bepaald geen pretje om in Indonesië achter de tralies te zitten. De gevangenissen zijn overvol en hebben te weinig bewakers. De penitentiaire inrichtingen hebben een capaciteit van 130.000 gevangenen, maar huisvesten er meer dan 228.000. Binnen de gevangenismuren is veel sprake van corruptie. Gevangen die geld hebben kunnen alles krijgen, terwijl gedetineerden zonder geld aan hun lot worden overgelaten.

Om de liefde van God in woord én daad zichtbaar te maken, richtte Wilfred samen met Molukse vrienden Stichting Mission Prison op. Ook dit jaar zullen zij weer 750 Kertspakketten uitdelen in verschillende gevangenissen in Indonesië. Hands & Feet wil deze decembermaand graag 240 kerstpakketten voor Mission Prison financieren.

Een Kerstpakket bestaat uit eerste levensbehoeften als een tandenborstel, tandpasta, douchegel en een handdoek, maar ook thee, koffie, bami-soep, fruit, sap, sportspullen en Indonesische boeken voor de bibliotheek.  Mission Prison bemoedigt en ondersteunt hiermee de gevangenen op Java, Bali, Ambon en Ceram in Indonesië.

Voor €12,50 geeft u een liefdevol gebaar aan een gevangene! Doe je mee?

Meer informatie over Mission Prison: https://www.facebook.com/missionprison/

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  TOP