Menu
Unsuccessful

Kerstpakketten voor gevangenen in Suriname en Indonesië

103%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 3.853

  • 308 kerstpakketten

  • Doelbedrag

    € 3.750

  • Doel

    300 Kerstpakketten

Enkele jaren geleden kwam Jan-Willem Korpelshoek, gevangenispredikant in Teylingereind, in contact met Wilfred Kols. Wilfred heeft zelf een verleden in gevangenschap, maar heeft zijn leven totaal omgegooid, is christen geworden en zet zich inmiddels in voor mensen in de gevangenis.

Wilfred bezoekt met de mensen van Mission Prison, gevangenissen in o.a. Suriname en Indonesië. Wilfred vertelt: “De impact van corona is groot en voelbaar maar ook onzichtbaar schrijnend achter de tralies van een gevangenis.  Gevangenen leven in onzekerheid en voelen zich eenzaam in deze decembermaand. En daarom gaan we kerstpakketten in de mannen en vrouwen gevangenissen in Indonesië en Suriname uitdelen aan de kwetsbare groep waar het gemis van liefde en aandacht oneindig groot is.  Hiermee geven wij in de aanloop naar de feestdagen toch het gevoel dat we aan ze denken. We zien het als een daad om de liefde van Jezus uit te dragen. Met uw financiële ondersteuning en die van vele anderen hopen we het voor elkaar te krijgen.”

Een liefdevol gebaar
Wat er in de pakketten zit? Denk aan eerste levensbehoeften zoals thee, koffie, suiker, fruit, sap, tandenborstel, tandpasta, zeep, douche gel, bami soep, crackers en een Bijbel. Dit willen we graag voor hen doen om ze laten weten dat Jezus de redder is van deze wereld en geboorte is gekomen voor ons allen. Eén pakket kost €12,50.

Help je mee?
Als stichting Hands & Feet willen we met dit warme gebaar van Wilfred en zijn stichting de gevangenen in Suriname en Indonesië ondersteunen, en daar een boodschap van hoop, geloof en liefde brengen. We willen deze maand geld voor 300 pakketten inzamelen, wat neerkomt op €3.750,-. Doe je mee?

Over Stichting Mission Prison
Stichting Mission Prison richt zich op zendingswerk in binnen en buitenland. Zij zetten zich in om gevangenen te ondersteunen om uit hun criminele omgeving te komen en terugval te voorkomen. Ook helpen zij ex-gedetineerden te re-integreren en relaties met hun familie te herstellen. Bedankt namens Team Mission Prison, Wilfred Kols

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  TOP