Menu
Unsuccessful

Leendert loopt de marathon voor kansarme kids

107%
Resterende tijd
0
Dagen
 • Ontvangen

  € 6.449

 • 21 kids een jaar lang eten

 • Doelbedrag

  € 6.000

 • Doel

  20 Kids een jaar lang eten

Leendert van der Plas uit Katwijk gaat op 22 februari aanstaande, de marathon van Tel Aviv lopen en grijpt die bijzondere activiteit aan om aandacht vragen voor het werk van het Jaffa Instituut. Leendert en Hands & Feet slaan in februari de handen ineen om het levensveranderende werk van het Jaffa Instituut, en het Stepping Stone programma voor tienermeiden in het bijzonder, financieel te ondersteunen om zo nog meer tienermeiden te kunnen helpen.

Jaffa Insituut
Het Jaffa Instituut
in Israël zet zich in voor kinderen in nood met als doel de cirkel van armoede te doorbreken. Daarbij geholpen in hun ontwikkeling op educatief, sociaal en emotioneel vlak. 

Honger en gebrek aan voedzaam eten zijn schering en inslag in het gebied waar het Jaffa Instituut is gevestigd. In Tel Aviv-Jaffo alleen al, leeft 53% van de bevolking op of onder de armoedegrens. Het Jaffa Instituut voorziet al bijna 30 jaar in een grote behoefte door voedzame maaltijden, naschoolse opvang, begeleiding en scholing te bieden aan duizenden kansarme kinderen in Israël.

Stepping Stone programma
Het Jaffa instituut helpt op dit moment 4.500 kinderen
via diverse op maat gemaakte programma’s. Eén van die succesvolle programma’s is Stepping Stone. Het Stepping Stone programma draagt zorg voor meiden in de leeftijd van 13 – 18 uit risico categorieën. Het programma bestaat uit een naschoolse opvang en zorg waar deze tieners een goede maaltijd en aandacht krijgen, hulp bij huiswerk en therapie. De tieners worden gestimuleerd en professioneel geholpen doormiddel van workshops, sport en spel om zelfvertrouwen te winnen, weerbaar te worden en gevaarlijke situaties uit de weg te gaan.

Marathon voor Jaffa Instituut
Het
doelbedrag van deze maand, 6.000 in totaal, is bestemd om nog meer tienermeiden de kans te bieden deel te nemen aan het maatwerk programma Stepping Stone”. Leendert heeft zelf al €4.300 ingezameld. Samen willen we proberen de laatste €1.700,- in te zamelen. Met dit geld krijgen 20 kinderen in het Stepping Stone programma een jaar lang, dagelijks een voedzame maaltijd. Help jij ook mee? Laten we Leendert supporten bij het volbrengen van 42,195 km hardlopen en een mooi bedrag in te zamelen!

1 Comment
 1. Prijna wsssel 1 februari 2019 at 20:25

  Hup leendert
  Ga met God en Hij zal met je zijn!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  TOP