Menu
Unsuccessful

Toekomst voor kids in Nepal

100%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 2.500

  • 25 kids toekomst

  • Doelbedrag

    € 2.500

  • Doel

    25 kids toekomst

De Nederlandse Ricky Mahabier werd tijdens een bezoek aan Nepal en India geraakt door de armoede van die landen. Het door hem opgezette ‘Project Nest’ in Nepal bekommert zich om gezinnen uit extreme armoede en geeft hen weer toekomst. Hiertoe is in 2022 een kinderhuis geopend en worden kinderen in hetzelfde dorp ondersteund, zodat zij thuis kunnen blijven wonen. Ricky wordt hierbij vanuit Nederland bijgestaan door Aart-Jan Slingerland, Teus de Mik en een team van enthousiaste ambassadeurs.

In het kindertehuis wonen intussen al 25 kinderen, naast het team dat hen ondersteund in alles wat maar nodig is. Voeding, kleding, verzorging en educatie, maar bovenal: liefde. De eerste levensbehoeften worden ingevuld, en zij worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen door onderwijs.

Het aantal kinderen is de laatste tijd gegroeid, daarom is er behoefte aan extra sanitaire voorzieningen, een opslagruimte en een fietsenstalling. Met Hands & Feet willen we deze kids graag helpen. De kosten voor deze voorzieningen zijn begroot op €2.500, omgerekend €100 per kind. We hopen op jouw steun! 

Hartelijke groet,

Joost, Mark en Frank

0 Comment
  TOP