Menu
Unsuccessful

Voedselhulp hongersnood Ethiopië

243%
Resterende tijd
0
Dagen
  • Ontvangen

    € 6.682

  • Doelbedrag

    € 2.750

  • Doel

    382 noodhulp pakketten

Het weerfenomeen El Nino slaat hard toe in het Afrikaanse Ethiopië. Het is in 30 jaar niet zo droog geweest, oogsten zijn mislukt en schoon drinkwater is schaars. Gevolg: hongersnood.

Ethiopië is een land met 99 miljoen inwoners en beleeft de ernstigste hongersnood in 30 jaar. Als gevolg zijn duizenden oogsten mislukt en worden 10 miljoen mensen getroffen door de hongersnood. 6 miljoen mensen zijn verstoken van schoon drinkwater. Jouw hulp is hard nodig! Nederlanders Gerard & Baukje wonen en werken vlakbij Addis Ababa, Oost-Ethiopië, en werken voor Royal Mission. Zij zien de nood en honger van dichtbij. Allerhoogste prioriteit is volgens hun voedsel. Direct bij de hulp betrokken is een andere Nederlandse, Berdien Coster. Zij runt met haar Ethiopische collega Aberash de uitvoering van dit project. De verwachting is dat hulp nodig is t/m november 2016, omdat dan de nieuwe oogst hopelijk zal slagen. Tot die tijd is directe voedselhulp van levensbelang!

Doe jij ook mee? Voor €17,50 kun je 1 persoon een maand lang voeden. Hands & Feet wil minimaal 150 mensen helpen met deze noodhulp. Namens de mensen in Ethiopië hopen wij op jouw steun!

______________________
Projectverslag
Klik hier 
voor het projectverslag.

 

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  TOP