Menu

ONLINE DONEREN

Wil je graag één van de projecten ondersteunen? Dat kan via één van onderstaande opties. De Belastingdienst heeft aan Hands & Feet de zogenoemde ANBI-status toegekend. Hierdoor zijn je giften aftrekbaar voor de belasting. Hoe je ook doneert, heel hartelijk voor je steun!

MACHTIGING
Je kunt ons online machtigen, klik hiernaast op de knop ‘Machtiging’ en vul het formulier in.

ZELF GELD OVERMAKEN
Je kan je donatie overmaken naar rekening IBAN: NL55 TRIO 0197613365 ten name van Stichting Hands & Feet. Vergeet niet het project te vermelden waarvoor je gift bedoeld is. Klik hiernaast op de knop ‘Zelf overmaken’, voor een directe link naar de internetpagina van jouw bank.

DONATIE VIA IDEAL
Via Ideal kun je nog gemakkelijk direct geld overmaken op de rekening van Stichting Hands & Feet. Klik hiernaast op de knop ‘iDeal’.

Gebed
Wij geloven dat God ons leven leidt, uit dankbaarheid voor wat Hij voor ons heeft gedaan. We werken uit liefde voor onze naaste, maar ook naar wat Jezus ons leert in de Bijbel om om te zien naar elkaar. Wil je voor de projecten en de mensen die we bereiken? We kunnen de wereld niet veranderen, maar wel een wereld van verschil maken voor de mensen die we bereiken, juist door gebed!

Matteüs 25:35
…want Ik had honger en jullie hebben Me te eten gegeven, Ik had dorst en jullie hebben Me te drinken gegeven, Ik was vreemdeling en jullie hebben Me opgenomen.

Je inzetten voor een project
Interesse in vrijwilligerswerk voor een korte of lange periode? Neem contact met ons op! Wij hebben een groot netwerk waarmee we jouw vraag mogelijk kunnen koppelen aan bij ons bekende mensen en organisaties.

Vrijwilligerswerk
Interesse in vrijwilligerswerk in het buitenland voor een korte of lange periode? Neem contact met ons op! Wij kunnen jouw vraag mogelijk koppelen aan mensen en organisaties in ons netwerk.

Project indienen
Hands & Feet daagt je uit om een project in de dienen! Wij bieden via de 30daysProjecten een podium om gedurende één maand jouw project te promoten via onze communicatiekanalen. We horen graag je idee en motivatie. Samen kunnen we nadenken over de haalbaarheid en hoe we hieraan gestalte kunnen geven.

  Naam*

  Email*

  Projectnaam

  Beschrijf je project/doel/idee/geld/middelen

  Ja, ik heb kennis genomen van de Privacyverklaring van Stichting Hands & Feet*

  *) Verplicht veld

    TOP