Menu

Het nieuwe Hands & Feet

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat Hands & Feet nieuw leven ingeblazen!

Afgelopen jaren hebben wij als vrienden in ontwikkelingslanden mogen werken. Joost en Frank in Oekraine, Mark in Oeganda. We hebben daar gezien dat het met relatief weinig middelen goed mogelijk is om werkelijk een verschil te maken voor mensen die het minder hebben getroffen dan wij in Nederland. Inmiddels zijn we enige tijd terug in Nederland, maar blijft er een groot verlangen om iets voor deze baby’s, jongeren, gehandicapten en ouderen te doen. We zijn hierbij geïnspireerd door de Bijbeltekst uit Korinthe (1 Kor 12:27), waarin staat dat wij samen met u en vele anderen het lichaam van Christus zijn. Wij zijn dus Zijn handen en voeten hier op aarde!

Het lied ‘If we are the body’ van de Casting Crowns geeft dit prachtig weer!

Concreet betekent dit dat wij maandelijks via een mailing en onze website één project onder de aandacht brengen. Dit zijn projecten of personen die een zetje of flinke zet in de rug heel goed kunnen gebruiken! Vanwege de bestaande contacten in Oekraïne en Oeganda zijn er verschillende projecten uit deze landen, maar het kunnen ook verzoeken uit andere landen zijn, en zelfs uit Nederland. En iedereen kan een project aandragen! Dus u ook!

Meer info volgt ZSM!

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP