Menu

30days-project augustus: Gun kinderen met een handicap in Ghana waterplezier

‘Hand in Hand’ is een unieke leefgemeenschap voor geestelijk gehandicapte en verlaten kinderen en jongvolwassenen, afkomstig uit geheel Ghana. Frank en Ellen bezochten dit project in 2007 tijdens een rondreis in Ghana. Bright, de jongen links naast Ellen, is vorig jaar helaas overleden, waarschijnlijk door een hartafwijking.

Stichting Hands & Feet wil het mede mogelijk maken dat de kinderen van de officieel hetende ‘Piece of Christ Hand in Hand Community’  in Nkoranza, Ghana, een superdag beleven bij de Kintampo watervallen. Nu het vakantie is in Nederland en vele door de warmte de koelte van het water opzoeken is het goed voor te stellen wat een feest het in de gemeenschap moet zijn om met zijn allen naar de waterval te gaan!

De kosten voor het complete dagje uit inclusief leiding, huur van 5 busjes, entree, voedsel en drinken bedragen zo’n € 750,-, oftewel slechts een tientje per kind.

Gun jij deze kinderen een uitstapje naar de waterval? Doneer een tientje of meer aan Hands & Feet!

Ps. De Hand in Hand-gemeenschap heet ook vrijwilligers van harte welkom!

Meer informatie op www.operationhandinhand.nl of mail naar info@handsnfeet.nl

Deel dit bericht!

About the Author : Mark Heemskerk


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP