Menu

30Days-Project februari: Help de ouderen de winter door!

Elke dag een warme maaltijd. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we er nauwelijks bij stil staan. Maar dat geldt niet overal in de wereld. Oekraïne is zo’n land, gelegen binnen Europa, dus niet zo erg ver van ons vandaan. Daar waar er schaarste is komen kwetsbare groepen in het gedrang. Dat geldt zeker voor de ouderen van Beregowo en omgeving. Zij hebben niet geleerd voor zichzelf op te komen en proberen met vallen en opstaan er iets van te maken. Soms staan ze op hoge leeftijd nog op de markt om iets van hun zelf gekweekte groente te verkopen. Ze doen dat noodgedwongen, want hebben eigenlijk geen keuze.


Bronvermelding: De foto’s zijn gemaakt door Alisa van Spronsen.

Sveta van Ouderenzorg Beregowo helpt deze ouderen en bezoekt ze maandelijks. Wij kunnen Sveta helpen en zo voor deze ouderen het verschil maken!

Voor € 20,- kunnen lokaal goederen ingekocht worden, waarmee we willen proberen om 50 ouderen de winter door te helpen. Help jij mee? Voor vele ouderen is dat keihard nodig! Wij rekenen op jullie steun voor de ouderen van Beregowo!

Website: www.ouderenzorgberegowo.nl

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP