Menu

Crisis in Oekraïne

“De situatie in Oekraïne raakt ons behoorlijk. Na twee jaar in dit land gewoond te hebben ken je de mensen. Het voelt een beetje als een ‘tweede thuisland’, aldus Joost en Frank.

Projecten
We zijn betrokken bij verschillende projecten, waaronder straatkinderproject ‘Het Arendsnest’, het fietsenproject ‘UkraineMoves’, bij de gehandicapte Andri en bij enkele projecten onder Roma’s. Door de grote afstand met Kiev en de Krim is geen direct gevaar, maar door de plotselinge inmenging van Rusland is er een risico dat het snel slechter kan worden.

Bidden
We roepen u en jou om vooral voor het land te bidden. De grote politieke veranderingen hoefden aanvankelijk niet in het nadeel van het volk te zijn, maar door de inmenging van Rusland lijkt er nu wel een burgeroorlog op handen te zijn. Laten we bidden dat God het land Oekraïne met al haar inwoners hiervan zal behoeden.

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


2 Comments
 1. Jan van der Meer 3 maart 2014 at 00:01

  Dank voor de mail. Ik heb regelmatig contact met Anja Graveland
  En het thuisfront van haar. Ook heb ik daar een sponsorkind.
  Sterkte met jullie inzet voor de minder bedeelden.
  Jan.

 2. corry 1 mei 2014 at 11:00

  Handen die weinig kunnen geven kunnen gevouwen worden en met God in
  gesprek gaan. Een koffiepraatje met de buurvrouw is leuk maar even bij
  God op visite en met Hem in gesprek gaan is net zo waardevol.Praat maar over de zorgen dichtbij maar ook veraf, Hij ziet ze en kent ze. Als Poetin toch eens op koffievisite zou willen gaan bij God en hij aangeraakt zou willen worden door de Heilige Geest…….Laten we blijven geloven in de droom van Martin Luther King, hij geloofde in een nieuwe wereld omdat hij geloofde in een nieuwe mens. Bij God is niets onmogelijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP