Menu

30Days-project april: Roma en ouderen dupe Oekraïne

Door de spanningen in Oekraïne zijn er grote problemen ontstaan bij verschillende bevolkingsgroepen, met name de zigeunerbevolking en de ouderen, toch al de armste groeperingen. Doordat kinderbijslagen en pensioenen niet meer worden uitbetaald zijn er diverse gevallen waar gezinnen met veel kinderen soms twee of drie dagen geen eten hebben gehad.

De toekomst van dit land is heel onzeker, waarmee de zorgen over de kwetsbaarste groepen als ouderen, Roma’s, zieken en gehandicapten sterk toeneemt. Veel mensen, waaronder de Hongaarse dominee Sándor Kovacs, zetten zich in voor deze mensen en helpen waar ze kunnen.

“Want ik had honger en jullie gaven mij te eten…” (Matteüs 25:35)

Help jij mee om deze kwetsbaren in Oekraïne van voedsel en medicijnen te voorzien? Jouw gift, klein of groot, is daarom heel erg welkom!

Klik hier om direct een donatie te doen.

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP