Menu

ShareXperience @ Zandvliet College Den Haag

Donderdag 18 december 2015 stond voor de jongeren van 3VWO in het teken van de ‘Inspiratiedag’. Mensen uit verschillende hoeken met een passie voor hun vak/roeping, kwamen workshops geven. Ook Stichting Hands & Feet was uitgenodigd en waren in de persoon van Frank en Joost aanwezig.

Het werd een inspirerende dag, zowel voor de leerlingen als voor ons! In groepjes van zo’n twaalf leerlingen, woonden ze de workshop bij, waar Frank en Joost vertelden over de tijd dat ze in Oekraïne woonden en over wat ze motiveert en inspireert. Het mooiste was dat we van gedachte konden wisselen over welke nood ons persoonlijk raakt en dat we met beperkte middelen wérkelijk een verschil kunnen maken voor een ander! Stichting Hands & Feet doet dat via haar 30daysProjecten, maar we willen anderen inspireren en dat is iets persoonlijks. De leerlingen zijn ook inspiratie voor hun omgeving, hoe pak je dat aan? Ben je een positieve inspiratie of negatief?

Als voorbeeld voor iemand die inspireert, werd onderstaande foto getoond. Nelson Mandela, een man die alles heeft moeten opgeven om zijn doel te bereiken. Dat deed hij vol passie. Hij straalt hoop uit, hij is een voorbeeld voor het jongetje op de foto. Wellicht is hij ook een voorbeeld voor ons?! Jezus is het voorbeeld voor Joost en Frank, net als deze Nelson Mandela overigens. Laten we onze ‘hands’ en ‘feet’ inzetten om het verschil te maken voor onze naaste! Succes en veel plezier!

Het Zandvliet College is een christelijke middelbare school in het centrum van Den Haag.

Wil je ons in de gaten houden, like ons op Facebook.

Wil je onze maandelijkse nieuwsflits ontvangen, met het 30daysProject, schrijf je hier in (scroll naar onder op de homepage).

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP