Menu

30days-project: onderwijs voor kids in Cambodja

Het 30days-project augustus is voor een bijzonder project in Cambodja. Cambodja is één van de armste landen ter wereld. Marco en Pauline Wagenaar zijn, samen met hun twee kinderen, uitgezonden naar Cambodja en wonen in de hoofdstad Phnom Penh.

Vanuit hun bewogenheid met kinderen in nood zijn Marco en Pauline actief in het onderwijs en zijn in een zeer arme fabriekswijk een kleuterschooltje gestart. Hun droom is om ooit een eigen schoolgebouw te hebben, waar ze de kinderen kunnen opvangen. Het is een kleinschalig project en Hands & Feet wil hen graag helpen om door hun bediening te voorzien in onderwijs voor deze kansarme kinderen in Cambodja. We willen zoveel mogelijk geld ophalen om zoveel mogelijk kinderen onderwijs te kunnen geven.

 

Hands & Feet wil 3.000 euro ophalen, zodat 15 kinderen een jaar lang naar school kunnen gaan. Eén kind één maand onderwijs kost circa 15 euro, waarbij tevens een schooluniform (2 T-shirts) een kinderhelm (om veilig op school te komen) en een bedrag voor speelgoed op het schoolpleintje zit inbegrepen. Geef jij deze kinderen een kans? Maak online eenvoudig een gift over, of lees meer over het werk van Marco en Pauline op www.famwagenaar.com

Deel dit bericht!

About the Author : Frank


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP