Menu

EUR 845 voor voetbaltenues

Onze mei-actie leverde 845 euro op. Helaas werd het doelbedrag niet gehaald, maar evengoed een prachtige opbrengst waarvan voetbaltenues kunnen worden aangeschaft voor de kinderen van het internaat in Kharkiv in Oekraïne. Lees hier meer over deze mooie actie.

Update November 2016
Afgelopen week heeft Joost telefonisch contact gehad met de voorzitter van Stichting Breath, Nico de Borst. Goed om te horen dat het sportclubs en goede doelen organisaties aan zich weet te binden en dat het de goede kant op gaat met de werving van die fondsen. Met de toezegging van bedragen en zo’n 5 clubs die jaarlijks voor een bedrag garant willen staan, maakt men goede vorderingen. We staan als Stichting Hands & Feet volledig achter de keuzes die Breath maakt om het project vervolgens te starten en daarmee de meeste kans op continuiteit te bieden. Naast deze werving, is men bezig met de voorbereiding om een straatkinder-elftal vertegenwoordiging tijdens dergelijk toernooi rondom het WK in Rusland te laten deelnemen, er liggen contacten met een sportkledingbedrijf voor de tenues en ontwikkeling van een speciale Breathbal en er wordt gewerkt aan een documentaire van een bekende voetballer met een straatkind dat graag wil gaan profvoetballen. Er gebeurt voldoende, mooi werk!

Update Oktober 2016
Stichting Breath en Breath Ukraine werken hard aan het werven van voldoende fondsen om het project als geheel te kunnen laten starten. Ons deel van het project, de tenues, is een welkome bijdrage geweest, maar men zal pas tot besteding over gaan, als het gehele project kans van slagen heeft. Wij vertrouwen erop dat Stichting Breath hiervoor de juiste stappen zet en het komend voorjaar wellicht alsnog van start kan gaan. We houden je op de hoogte!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP