Menu

Ondersteuning Gehandicaptenkamp in Oekraïne

Mede omdat in juni en begin juli de jaarlijkse Fietssponsortocht veel aandacht opeist, is het afgelopen jaren gebruikelijk om in juli geen actieve 30days-campagne op te zetten. Door de vaste periodieke giften van een aantal donateurs konden we afgelopen jaren echter wel een prachtig doel realiseren, namelijk een bijdrage aan een vakantiekamp voor mensen met een fysieke beperking in de bergen van Mukachevo, West-Oekraïne. Frank is enkele jaren terug zelf medeorganisator geweest van dit evenement. Het vakantiekamp is voor veel gehandicapten een zeer welkome afwisseling op de dagelijkse sleur, want veel voorzieningen zijn er voor deze doelgroep niet. Het kamp duurde een week, en bestond uit sport & spel, Bijbelstudie, kennisuitwisselingen en kampvuuravonden. Onze lokale contactpersoon liet weten dat velen met tranen in hun ogen naar huis gingen. Fijn dat we zowel in 2014, 2015 als in 2016 een bijdrage aan deze bijzondere kampen konden leveren!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP