Menu

Jaarverslag 2016 gepubliceerd!

Bij het versturen van de nieuwsflits op 2 januari is tevens, inmiddels traditiegetrouw, het jaarverslag van vorig jaar (2016) gepubliceerd! We hebben een mooi jaar gehad als Stichting Hands & Feet, als je kijkt naar wat we hebben mogen doen, de projecten die we hebben mogen steunen en de hoeveelheid geld dat er is opgehaald. Daarentegen zijn we ons ervan bewust dat we iets mogen betekenen in de nood van anderen. Het woordje ‘mooi’ is dan ook wellicht niet helemaal op zijn plaats, immers de nood van anderen is niet ‘mooi’. Het is zaak dat we hen steunen en helpen, die opdracht voelen wij vanuit onze christelijke motivatie en daar gaan we in 2017 mee door. We hebben jouw steun daarbij ook nu weer hard nodig!

Bekijk hier ons jaarverslag: Jaarverslag 2016.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP