Menu

Opbrengst collecte RBB-ASWH: € 800,- Bedankt!!

Afgelopen zaterdag heeft het complete elftal van de JO13-2 van Rijnsburgse Boys zich rondom de wedstrijd van RBB 1 tegen ASWH 1 ingezet voor de collecte van Stichting Hands & Feet. Er werd met enorm enthousiasme gecollecteerd voor straatkinderen in de Oost-Oekraïense stad Kharkiv. De collecte heeft € 800,= opgebracht, een prachtig bedrag die mede door de enthousiaste inzet van de jongens, twee vaders en de leider van het elftal, tot stand is gebracht! Bedankt voor jullie hulp, gaaf om zo de handen ineen te slaan! Daarnaast willen we ook de supporters van beide clubs bedanken en in het bijzonder het bestuur van Rijnsburgse Boys die ons deze mogelijkheid heeft geboden! Bedankt!!

Voorzitter Nico de Borst van Stichting Breath was ook aanwezig op de Middelmors. Hij heeft de jongens aangemoedigd en bedankt, tevens was er kort de gelegenheid om kennis te maken met de voorzitter van Rijnsburgse Boys, Ad Hendriksen.

Stichting Breath en Stichting Hands & Feet slaan in deze de handen ineen voor de mogelijkheid om de straatkinderen in Kharkiv te laten voetballen. Breath care for kids, zoals de stichting voluit heet, heeft tijdens het EK in Polen en Oekraïne samen met de KNVB een voetbalveldje neergelegd in Kharkiv. Met haar contacten is zij nu bezig om een voetbalclub, speciaal voor deze kansarme kinderen, op te zetten. Medio april verwacht Nico, samen met oud-prof Yevgeni Levchenko, de aftrap van de voetbalclub te verrichten. Daarmee zullen de eerste ballen komend seizoen gaan rollen in Kharkiv!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP