Menu

Marines 4 Christ helpt St. Maarten

Na de orkaan die over Sint-Maarten raasde, is er veel leed. Willem Hoogenraad nam het initiatief om vanuit zijn stichting Marines 4 Christ uit te reiken naar de getroffenen. Vlak na de orkaan zij Willem en inmiddels al diverse teams afgereisd naar St. Maarten om praktische hulp te bieden, door o.a. daken van mensen te repareren, zodat structureel gaten gedicht werden. Toen team 3 ter plaatse was, hadden we contact met Reina. Met haar team hebben ze o.a. met een bijdrage van Stichting Hands & Feet het dak van pastor Nolan kunnen repareren. Inmiddels was contact gelegd met Stichting Lydia. Deze stichting heeft eveneens een bedrag gedoneerd, waarmee Jorian en Karel (team 4) een aantal gezinnen hebben kunnen helpen.

Zie ook: http://www.marinesforchrist.nl/marinesforchrist/Bedankt.html

Zie ook: klik hier voor een korte projectverantwoording, met daarin eveneens de projecten die samen met Hands & Feet zijn gedaan.

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP