Menu

Dak boven het hoofd van Dana & Ianos in Roemenië

Direct na de FietsSponsorTocht publiceren we traditiegetrouw geen nieuw 30daysProject. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de vaste giften die we binnenkregen, te besteden aan een project in Roemenië. Al enige jaren doen we o.a. samen met Karin Muller (Gilau, Roemenië) projecten. Zo vroeg Karin ons om hulp voor het jonge echtpaar Dana, Ianos en hun dochtertje. De nood was hoog voor dit gezin, omdat er geen woonruimte is. Ianos doet goed zijn best werk te vinden en te houden en op deze manier voor zijn gezin te zorgen. Hoe mooi is het om dit jonge gezin de helpende hand te bieden en een bijdrage te leveren, zodat ze een dak boven hun hoofd krijgen. Een vaste basis voor hun gezin, een vaste basis om te bouwen aan een mooie toekomst samen.

Terugkoppeling [13-09-2018]

Karin, onze contactpersoon in Gilau, Roemenië, stuurde ons afgelopen half september 2018 de volgende update:

Karin schrijft: “Even een update over het project HUIS DANA. Ik ben blij en dankbaar voor al de giften die voor hun zijn binnen gekomen, speciaal voor die al een gift hebben gedoneerd hebben!  Met deze brief willen zij jullie alvast heel hartelijk danken. Zie de bij gevoegde brief (vertaling, zie onder) en foto’s. Helaas zijn de prijzen erg gestegen, waarmee ook de materialen duurder zijn geworden. Bijvoorbeeld het hout voor het dak, hiervoor is al 1500 euro uitgegeven. De ramen en deuren zijn al aangeschaft en de zeptiktank is klaar. Het water moet via de buren worden aangesloten, zij vragen hiervoor een bedrag 100 euro en zo zijn er nog meer klussen te doen.

Misschien zijn er toch nog mensen die een bedrag willen doneren? Hoe klein dan ook? Vast bedankt voor jullie aandacht,
Gods zegen, lieve groeten uit Roemenië, Karin”

Vertaling briefje: “Wij willen een ieder heel hartelijk danken voor de financiële hulp om onze droom waar te maken en ons eigen huisje te bouwen. En laten weten hoe blij we zijn, willen we dat hierbij laten weten en laten zien! Gods zegen, nogmaals hartelijk dank, lieve groeten uit Gilau
Dana, Ianos en onze dochter Karin en (Melanie) we wachten elke dag op haar.”

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP