Menu

Bedankt! 101 voedselpakketten voor Haïti

Leontine van Dijk, van Stichting Hart voor Haïti, heeft ons meerdere malen berichten gestuurd, die zij vanuit Haïti ontving. Al snel na de start van het maandproject in juni 2020, is de stichting ter plaatse begonnen met het uitdelen van voedsel. Het filmpje hieronder en de foto’s geven hier een goed beeld van.

Uiteindelijk hebben we met uw steun 101 gezinnen van voedsel kunnen voorzien, zo konden zij in ieder geval een bepaalde periode door en hoefden ze zich even geen zorgen te maken omdat er vandaag, morgen en de komende week voldoende was voor hun gezin. De nood is en blijft hoog en het is soms verleidelijk om te denken dat de ‘druppel op de gloeiende plaat’ geen zin heeft. Dit laat volgens ons de kern en het persoonlijke van de hulp zien, deze mensen staan ‘onder uw druppels’, voor hen was jouw gift werkelijk een verschil. Dank!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP