Menu

Bogdan, Sacha en Vladyk

Привіт, нас звати Богдан, Олександр та Владислав. Ми з України и сейчас живу в Ворхауте. Ми хочемо, щоб діти в Україні були щасливі, як діти в Нідерландах. Ми їздимо на велосипеді, тому що відчуваємо себе єдиними з українськими дітьми. Півтора роки тому ваша країна тепло зустріла нашу родину. Сьогодні ми хочемо допомогти іншим дітям нашої країни. Ви хочете зробити пожертву ?

Hoi, wij heten Bogdan, Oleksandr en Vladik. Wij komen uit Oekraïne en wonen nu in Voorhout. Wij willen dat kinderen in Oekraïne, net als kinderen in Nederland, gelukkig zijn. We gaan fietsen omdat wij ons één voelen met de Oekraïense kinderen. Anderhalf jaar geleden werden we heel warm ontvangen in Nederland. Nu willen wij andere kinderen uit ons land helpen. Wilt u ons sponsoren?

Doneer voor Bogdan, Sacha en Vladyk!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


1 Comment
  1. Herman en Toos van Gent 1 september 2023 at 18:10

    Wat een geweldig mooi doel en echt fantastisch om op deze manier iets voor de kinderen in Oekraïne te kunnen doen. Onze complimenten voor de organisatie die hiervoor wederom hun nek uitsteken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP