Menu
Unsuccessful

Beschutting voor vluchtelingen op Samos

149%
Resterende tijd
0
Dagen
 • Ontvangen

  € 7.431

 • 149 tenten

 • Doelbedrag

  € 5.000

 • Doel

  100 tenten

Brand in Opslag
Tot overmaat van ramp brandde op Samos de opslag met tenten, slaapzakken en kleding kort voor kerst helemaal uit. Dat is een extra tegenslag omdat de autoriteiten op Samos de hulpverlening tegenhoudt waar zij kunnen. Dit is een groot verschil met Lesbos, waar het weliswaar nog voller is maar door NGO’s meer gedaan kan worden dan op Samos. Het is tot op heden niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is. Wel duidelijk is dat de vluchtelingen hier extreem de dupe van zijn.

Geen dak boven hun hoofd
Sommige “new arrivals” overnachten nu in de buitenlucht, kinderen inclusief. Het meest urgent zijn nu dus tenten, zeilen en pallets, zodat zij in ieder geval beschut kunnen zitten. Samen met jou en iedereen die helpen wil gaan we er voor om voor 100 gezinnen 100 tenten a € 50 te bekostigen, totaal dus € 5.000.

We hopen op jou vrijgevigheid en vragen je te bidden voor de vluchtelingen en vrijwilligers ter plaatse, dat ze kracht mogen ontvangen die zij nodig hebben!

1 Comment
 1. Frank 3 januari 2020 at 19:41

  Door een probleem met projectpagina’s zie je hier geen uitgebreidere projectinfo. Check deze link: https://www.handsnfeet.nl/2020/01/03/beschutting-voor-vluchtelingen-op-samos/

Comments are closed.

  TOP