Menu

30days-Project mei: Dankbaarheid in Togo

Op 10 juli ontvingen we bericht van Ellen (de Pagter, Nederlandse zendingswerker in Togo), dat zij de opbrengs van € 900,- van 30daysProject mei had ontvangen en heeft uitgedeeld.
Ellen schrijft het volgende: “Het geld heb ik vanmiddag uitgedeeld aan de 30 werkers. Ongeveer 35 euro per persoon. Allemaal blijde gezichten en namens allemaal hartelijk bedankt en Gods zegen toegewenst. Voor sommigen kwam het geld precies op een moment dat het nodig was.
Etienne en Estelle hebben een zoontje geadopteerd. Hij wordt zaterdag 3 jaar, maar heeft nog nooit echt zijn verjaardag gevierd. Ze wilde zo graag cake voor alle kinderen kopen en wat snoep om te eten samen. Maar ze had het geld niet om het te kopen. Nu is het vandaag marktdag, dus kon ze met een deel van het geld spullen kopen om Jephta zaterdag een ‘echte’ verjaardag te geven.
Aaron heeft zijn school vorige week afgerond en wil graag met zijn groep de praktische fase doen. Maar als hij zijn schoolgeld niet betaalde deze week, moest hij stoppen. Ook voor hem kwam het geld als een geschenk uit de hemel!
Nogmaals, namens alle collega’s: Heel erg hartelijk bedankt!”
Vervolgens kregen we nog een bericht in het Frans, van een van de zendelingen:
“Hallo lieve broeders. Ik ken je niet, maar God kent je en hij gebruikt je om te voorzien in de behoeften van mijn gezin. Ik ben een zendeling met YWAM Noepe, samen met mijn vrouw Olga en mijn kinderen Caleb, Josue en Efraïm.
Dank u voor het verzenden van het geld dat ons helpt bij het ​​oplossen van veel problemen in de familie. Na het verzamelen van de tienden, betalen we voor ons pensioen, net als de andere medewerkers op de basis van Noepe. Daarna gebruikten we het geld om een lening terug te betalen. De rest wordt gehouden om een ​​deel van de kosten voor een vakantie met kinderen naar Lome van te betalen. Ik zeg je echt dank u, namens de hele familie Soyer; gezegend in de naam van Jezus.  
Abu Jean en familie”
Goede berichten uit Togo. Dank aan een ieder die gul gegeven heeft! Klik hier voor meer projectinfo.
Ellen schreef op haar eigen website ook over de actie: klik hier
Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP