Menu

Opbrengst voor Samuela: 1.315 euro

In september mochten we 1.315 euro ontvangen voor Samuela, een meisje van 4 jaar uit Kosovo dat lijdt aan Leukemie. Rijnsburgers Ant van der Plas en Judith van Egmond zetten zich in voor de nood in Kosovo en zo kwam ook Samuela op hun pad. Afgelopen oktober reisden zij af naar Gjakova, Kosovo, om Samuela te bezoeken. Lees hieronder het verslag van hun bezoek:

“We gaan op bezoek om te kijken hoe Samuela er aan toe is, en hoe het met het gezin gaat. We worden ontvangen in het keurig schone appartementje. Samuela ziet er na een jaar behandelingen heel goed uit. Haar haartjes zijn weer aangegroeid en ze is zowaar een dikkertje aan het worden. Echt super! Het gaat heel goed met haar. Waarschijnlijk heeft zij geen beenmergtransplantatie nodig. 

We hebben een voedselpakket, meel, luiers en Olvarit potjes voeding bij ons en natuurlijk speelgoed voor de drie kindertjes. Blij pakken ze het aan.

We vertellen de moeder, dat we mede dankzij Hands & Feethet gezin tot het eind van de behandelingen (november 2015) in het appartement kunnen laten wonen. Grote dankbaarheid straalt uit haar ogen. Zij zal nooit vergeten wat alle sponsors voor haar kleine meisje hebben gedaan. Zij is u dankbaar tot in de eeuwigheid!!!

Rrezarta Mustafa (onze tolk en plaatselijke hulpverlener) houdt ons op de hoogte als er geld nodig is voor het reizen naar het ziekenhuis en andere noodzaken. We hopen en bidden, dat dit kleine meisje het komende jaar de behandelingen goed mag doorstaan.

Wij willen ook alle sponsors hartelijk danken, want zonder u hadden wij deze hulp niet kunnen bieden.” 

Deel dit bericht!

About the Author : Mark Heemskerk


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP