Menu

Bijna 3.300 euro voor onderwijs in Cambodja

Wat een  prachtig bedrag mochten we in augustus ontvangen: 3.298 euro voor onderwijs in Cambodja! Hiermee kunnen we maar liefst 17 kinderen een jaar lang naar school sturen! Zo wordt voor deze kinderen de nodige materialen aangeschaft, zoals schooluniformen. De hoge opbrengst deze maand werd voornamelijk bereikt door de collecte tijdens de openluchtdienst op zondag 9 augustus in Rijnsburg.

Binnenkort meer info en foto’s.

Voor meer info over dit mooie project, klik hier.

Bedankje vanuit Cambodja
Hieronder de reactie van Marco & Pauline Wagenaar, uit Phnom Penn, Cambodja:

Namens alle leerkrachten van de kleuterschool Children of Joy willen wij stichting Hands & Feet bedanken voor de prachtige opbrengst voor onze school! In totaal komen er gemiddeld iedere dag zo’n 40 kinderen met veel plezier naar school. Met deze gift voorzien we als school zo’n 17 van de kinderen van onderwijsmateriaal, buitenspeelgoed een schooluniform, helm en kunnen we het salaris van een lokale leerkrachten betalen.

Nogmaals bedankt en een warme groet vanuit Phnom Penh!

Hierboven enkele foto’s van de uniformen, het buitenspeelgoed en het uitdelen van de helmen. Zoals je op de foto’s kunt zien waren de helmen geen overbodige luxe 😉 Ze poseerden niet alleen voor de foto, maar zo komen ze ook echt op de motor naar school! De helmen staan op de grond in een mand, voordat ze aan de kinderen werden uitdeeld. Zoals te zien is hebben we een gedeelte van de gift dus alvast besteed!!

Deel dit bericht!

About the Author : Mark Heemskerk


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP