Menu

RBB jeugd collecteert voor HNF bij RBB-ASWH

Rijnsburgse Boys JO13-2 draagt trots het logo van Stichting Hands & Feet op het shirt. Samen met Frank, Mark en Joost van Stichting Hands & Feet steken zij de handen uit de mouwen om het verschil te maken voor hun leeftijdsgenootjes in Oekraïne, die in armoede leven.

Zaterdag 18 februari, voorafgaand aan de wedstrijd Rijnsburgse Boys – ASWH collecteren we samen voor voetballende straatkinderen in Oekraïne! Samen gaan we geld inzamelen, zodat onze leeftijdsgenootjes uit een internaat in de Oost-Oekraïense stad Kharkiv ook onbezorgd kunnen voetballen. Dit voetbal initiatief komt van Stichting Breath, waar Hands & Feet nauwe banden mee onderhoud. Onder andere oud voetballer Yevgenij Levchenko is betrokken bij Stichting Breath en zet zich in voor kansarme kinderen  uit zijn geboorteland.

Meer over dit project, lees hier ons projectbeschrijving en hier ons projectverslag van ons 30daysProject mei 2016!

Foto’s van het project:

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP