Menu

Mambu & Anneke op bezoek in Rijnsburg!

Als slotstuk van de Feestweek in Rijnsburg is traditioneel de Openluchtdienst op het Burg. Koomansplein. Sinds enige jaren heeft Stichting Hands & Feet het voorrecht om het project voor de collecte van deze bijzondere dienst aan te mogen reiken. Dit jaar is het 30daysProject van augustus bedoeld voor de Kinderbijbelclub in de Bush van Liberia. Lees hier meer over dit project.

Al enige jaren hebben goede contacten in Liberia met Mambu & Anneke. Hoe gaaf is het dat juist in deze periode Mambu & Anneke op verlof in Nederland waren. Toen ze hoorden dat het project voor de collecte voor hen was bedoeld, zegden ze direct toe te komen. En zo geschiedde het. Vooraf hebben we met onze gezinnen, Mambu & Anneke heerlijk buiten gegeten samen. Vervolgens zijn we naar de dienst gegaan, waar we genoten van de mooie muziek, prachtige liederen en inspirerende preek van Aline van der Marel. Bijzonder was ook het woordje dat Mambu & Anneke tot de vele bezoekers mochten richten. Hoe concreet is je gift, als je direct in de dienst kennis maakt met hen die ervoor gaan zorgen dat het geld z’n doel bereikt! Dankbaar!

Na een lekker bakje koffie en nog wat verder bijpraten, gingen we in de loop van de avond heen. Mambu & Anneke vertelden van de armoede en duisternis in de geesten van veel mensen, maar tegelijk ook over het brengen van Het licht en verlichting door hun hulp en uitreiken naar  de armen! Mooi en indrukwekkend tegelijk. Naast de noden die zij ledigen aan de armen, leven ze zelf ook van giften. Zo was ook hun laptop aan het einde van de latijn. Uitermate belangrijk voor het communicatie met Nederland, familie, het bestuur en medewerkers van hun stichting, sponsors, partners, etc. Maar uiteraard ook heel praktisch. Je kunt niet meer zonder! Uit de algemene middelen heeft Hands & Feet hen ondersteund met de aanschaf van een nieuwe laptop. Pracht dat we dit kunnen doen! Dank aan de sponsors!

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP