Menu

Rob Korinth

Heel mooi project om zo ondervoede schoolkinderen in Congo te helpen ! Daar wil deze opa graag per fiets wat kilometers voor maken 🚲 Doneer voor Rob!

leer meer

Anneloes Pols

Ik fiets dit jaar gezellig mee, gewoon omdat het me leuk lijkt! Het goede doel maakte me niet zoveel uit, toch vind ik het een mooi doel. Opstartkosten en daarna zorgen dat de bevolking het zelf overneemt. Doneer voor Anneloes!

leer meer

Frank van Delft

Hoi! Ook dit jaar doe ik weer mee met de FietsSponsorTocht. Een mooi doel waarbij ik veel vertrouwen heb in Ingeborg en Roland die het project daar leiden en een verschil maken voor kinderen in armoede. Ik ga fietsen, wil jij me sponsoren?  Doneer voor Frank!

leer meer

Leonie de Winter

Beste lezer, De vakantie heeft mijn ogen geopend. Vele uitjes, kadootjes, nachtjes weg en vakantie. En dan nog vragen onze dochters soms nog waarom we niets leuks doen. De wereld is groter dan ons luxe leventje. Dat beseffend en willen laten zien, aan de meiden, onze dochters, leek mij dit een mooi initiatief om mij […]

leer meer

Jacob de Mooij

Beste lezer, Dit jaar fiets ik voor de tweede keer mee als deelnemer. Hoewel ik veel fiets vind ik het een hele uitdaging. Ik fiets op 18 september mee, wil jij mij sponsoren? Jacob de Mooij Doneer voor Jacob!

leer meer

André Vianen

Beste lezer! Ik vind het leuk dat ik dit jaar weer mee mag fietsen met de FietsSponsorTocht, na vorige jaren aantal keer te zijn mee geweest! Ik ben dankbaar dat ik dit kan en mag doen voor een ander, dat we zo vluchtelingen in nood kunnen helpen met hopelijk zicht op een betere toekomst. 18 […]

leer meer
Showing 1 to 6 of 136 results
  TOP