Menu

Prachtige eerste editie KIDS FietsSponsorTocht

Zaterdag 16 september was het dan zo ver. De eerste editie van de KIDS FietsSponsorTocht, een idee van Stijn van Delft, was eindelijk daar. Na weken van geld ophalen, stond de teller op € 12.000 en was het tijd om de belofte van de tegenprestatie in te lossen. Een tocht van 40 kilometer. Gehuld in […]

leer meer

Jesse Schreve

Hoi ik ben Jesse, 11 jaar oud en ik doe mee aan de fietssponsortocht omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen leuk kunnen spelen. Help jij mij om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor een speeltuin? Doneer voor Jesse!

leer meer

Mees Schreve

Hoi, mijn naam is Mees. Ik hou van fietsen en we bidden vaak voor Oekraïne. Nu kan ik ook echt iets doen. Want ik vind het belangrijk dat elk kind in vrijheid kan spelen! Doneer voor Mees!

leer meer

Bram Pols

Hoi, mijn naam is Bram en ik fiets mee met de KIDS FietsSponsorTocht, want het is voor het goede doel en fietsen is best leuk. Daarom doe ik mee! Sponsor je mij? Doneer voor Bram!

leer meer

Evi en Koen Heijl

Hoi! Wij zijn Evi en Koen! Wij vinden het verschrikkelijk dat de kinderen in Oekraïne door de oorlog geen speeltuin meer hebben. Wij willen ons graag inzetten. Zo mogen wij oefenen in geven, zodat er weer een speeltuin is om te spelen. Doneer voor Evi en Koen!

leer meer

Vincent van Starkenburg

Hoi, mijn naam is Vincent. Ik wil graag meehelpen bij het inzamelen van geld voor de bouw van een speeltuin in Irpin. Ik ga de uitdaging aan en doe mee aan de fietstocht. Wilt u ons helpen door te sponsoren? Alvast bedankt! Doneer voor Vincent!

leer meer
Showing 1 to 6 of 135 results
  TOP