Menu

€ 787,- voor gehandicapte kinderen in Ghana!

Maar 10 dagen waren nodig om de financien rond te krijgen om 70 gehandicapte kinderen in het project van ‘Hand in Hand’ in Ghana een dagje uit te gunnen middels een bezoek aan de waterval in de buurt.

‘Hand in Hand’ is een unieke leefgemeenschap voor geestelijk gehandicapte en verlaten kinderen en jongvolwassenen, afkomstig uit geheel Ghana. Frank en Ellen bezochten dit project in 2007 tijdens een rondreis in Ghana. Bright, de jongen links naast Ellen, is vorig jaar helaas overleden, waarschijnlijk door een hartafwijking.

Stichting Hands & Feet heeft het mede mogelijk maken dat de kinderen van de officieel hetende ‘Piece of Christ Hand in Hand Community’  in Nkoranza, Ghana, een superdag beleven bij de Kintampo watervallen. Het moet een feest voor gehandicapte jongens en meisjes worden om met zijn allen naar de waterval te gaan!

Voor meer info over dit 30Daysproject, klik hier.

Update 28 december 2013
Gisteren was (eindelijk) de grote dag, de trip van alle kinderen + verzorgers + vrijwilligers naar de watervallen en zoals te voorspellen was, het is een groot succes geworden. De kinderen hebben er dagenlang naar uitgekeken, elke dag kwam het één dagje dichterbij!

We zijn dit keer naar de Fuller Falls geweest, die zijn ook vlak bij Kintampo en zowel de trip heen als terug als het verblijf bij en rond de watervallen was geweldig, één groot feest!

Het is een geweldig mooie dag is geworden, iedereen heeft uitgebreid kunnen genieten dankzij jullie mooie gebaar. 

Nogmaals heel veel dank daarvoor, wij waarderen jullie inzet en betrokkenheid zeer. Veel liefs en een hartelijke groet uit Nkoranza en alvast een goed 2014 toegewenst,

Albert
Hand in Hand Community, Nkoranza, Ghana)

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP