Menu

Noodhulp Syrië: Opbrengst € 1.198

“Elke oorlog is complex. Er zijn geen eenvoudige oplossingen. We proberen ons zo goed mogelijk aan te passen aan de verschillende situaties, om de hulp te geven die nodig is”, zegt onze medewerker die de noodhulp in Syrië coördineert. Nog steeds is in veel steden een felle strijd gaande tussen regeringstroepen en opstandelingen. Zeker 500.000 Syrische christenen zijn op de vlucht. Met steun van Open Doors verlenen kerken in verschillende plaatsen noodhulp. Zij vormen lichtpunten in de Syrische duisternis. “We zijn een bescheiden kerk in Damascus, maar tegenwoordig helpen we honderden ontheemde gezinnen”, vertelt een predikant ons enthousiast. “Het is dankbaar werk, omdat God ons in staat stelt om zoveel mensen te bereiken”.

Namens de kerken die maandelijks ruim 8.000 ontheemde gezinnen helpen én natuurlijk namens de gevluchte Syrische gezinnen, willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage! Met de prachtige opbrengst van het 30days-Project (maand september) kunnen 16 gevluchte gezinnen worden geholpen met voedselpakketten, medische hulp en praktische ondersteuning. Open Doors blijft christenen steunen die lijden vanwege hun geloof en vanwege de burgeroorlog in Syrië.

Als je meer wilt weten over het werk van Open Doors, kijk dan op www.opendoors.nl.

Voor meer info over dit 30Daysproject, klik hier.

 

Noodhulp Syrië in kaart (3)

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP