Menu

€900 opbrengst voor Arendsnest gehaald!

Heel blij waren we toen de opbrengst voor het 30days-Project van oktober op de valreep gehaald werd! Daarmee zijn voor het project de financiën op orde om ook dit schooljaar dagelijks naschool kinderen te kunnen opvangen, bijles geven, huiswerkbegeleiding en een goede voedzame maaltijd te geven!

Het dagelijks kunnen serveren van een voedzame maaltijden was het specifieke doel van het maandproject. Het is onmisbaar om geconcentreerd bezig te zijn met huiswerk en bijles, wanneer de kinderen geen rommelende maag hebben. Het is ongelofelijk mooi om te zien dat de medewerkers en kinderen inmiddels een verbouwde garage hebben betrokken en daar hun eigen plekje hebben. Voor de continuiteit is dit van groot belang! Laten we hopen en bidden dat kansarme kinderen hier komende jaren structurele hulp en steun kunnen krijgen en zo mogen werken aan een beter toekomst perspectief!

Dank voor de steun, dank namens leiding, docenten en kinderen van het project intensieve opvang van het Arendsnest in Oekraine!

Voor meer info over dit 30Daysproject, klik hier.

 

5daagse opvang 3

Deel dit bericht!

About the Author : Joost


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

  TOP